Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.10.2020.

To be part of the future you need to look at the Classics

Hej ljudi,

 

Došlo je vreme za moju novu priču. Svi se možemo složiti da je ova godina bila veoma neobična, naročito za ljude koji se, kao ja, bave plesom. Tokom čitavog života svoje misli sam izražavao kroz ples, a ono što me oduvek tera napred jeste spremnost da pratim svoje snove i ciljeve.

 

Ples me vodi na različita mesta, u nove zemlje i gradove. Sve moje avanture počinju sa mojim omiljenim patikama NIKE CORTEZ BASIC i NIKE AIR FORCE 1 ’07, koje su tu u svom do sada najodrživijem dizajnu. Ovi modeli su privukli moju pažnju prvog trenutka kada sam ih ugledao, zato što su jednostavni i stvoreni za urban style.

Jedva sam čekao da vam kažem da su oba modela deo Nike “Recycled Canvas” kolekcije, nastale u sklopu inicijative Nike “Move to Zero”. Glavni cilj ove Nike kampanje jeste da se emisija ugljenika i skladištenje otpada u budućnosti svedu na nulu. Jednostavno rečeno, patike su napravljene od recikliranog materijala. Ta činjenica me je kupila istog trena. Gornjište, Flyleather Swooshes, jezik i vezice mogu se videti u aktuelnom dizajnu i odabranim bojama.

 

NIKE AIR FORCE 1 moj su favorit za sva vremena. Klasična silueta, evergrin i, ono što mi je najvažnije – izuzetno su udobne!

CORTEZ volim zato što mi pružaju sportski osećaj, lagane su i savršene za plesanje.

Oba modela okrenuta su ka budućnosti. Uz to, imam osećaj kao da su kreirane posebno za mene. Sviđaju mi se sivi tonovi jer ih lako kombinujem i odlično se uklapaju uz sve moje jesenje outfit-e. Volim da budem jedno sa okolinom, a to je sa ovim Nike modelima tako lako.

 

Leto je uvek sunčano i svetlo, ali jesen oblačna i nepredvidiva.

Baš kao i jesen, i NIKE CORTEZ BASIC i NIKE AIR FORCE 1 '07 sadrže potpuno neočekivane elemente kojima se ističu. Ti elementi se ogledaju kroz plave i žute detalje.

Požuri i pronađi ih u najbližem Buzz shop-u ili online. Čekaju te.

 

Stay fresh,

Remi

Slični članci