Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
14.10.2020.

LET'S CONQUER THE WORLD TOGETHER WITH AIR MAX 95

Ćao društvo, ja sam Antonia.

Veoma sam srećna zbog našeg zajedničkog početka. Imam 19 godina i ljubav prema muzici je nešto što me vodi kroz život.

Volim nasmejana i vesela lica, a posebno me raduje činjenica da ta lica krase i ljude koji vole moju muziku i ono što radim.

Pored muzike, obožavam patike. Moja ljubav prema njima je neobjašnjiva. Imam ih mnogo u svojoj kolekciji, a naročito modele koje sam pronašla u BUZZ-u. Bez ovog sneaker station-a jednostavno ne bih mogla da živim.

Kad se ono što želite da kupite nalazi u njihovoj ponudi i taj model ugledate čim uđete u šop, onda znate da ste na pravom mestu.

Presrećna sam što sarađujem sa njima i ovo je zapravo PRVI photoshooting koji radimo zajedno. Zbog toga sam odabrala patike (jedne od najudobnijih koje sam ikada nosila) koje su raznobojne i u koje sam se zaljubila na prvi pogled.

Zapravo, Nike Air Max 95 mogu da se uporede sa mojim prijateljima iz BUZZ-a. Pružaju mi podršku gde god da krenem, veoma mi je udobno u njima i mogu ih nositi svuda, čak i na svojim nastupima.

Ovaj model ima i dve vazdušne komore u međuđonu. Dakle, Air Max 95 savršene su za osmeh i maksimalni komfor!

Da li znate šta je bilo inspiracija dizajnerima prilikom stvaranja ovog modela? Ljudsko telo! Od kičme, preko mišića do mišićnih vlakana. Sjajna ideja, zar ne?

U galeriji fotografija pogledajte kako sam ja ponela ove ultra moderne patike. Jedva čekam da vidim uz koje ćete ih autfite vi poneti.

Hajde da osvojimo svet!

Antonia

Slični članci