Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.09.2020.

MEET THE CREW. I MEAN, FAMILY

Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, Ines, Andreu, Anu i Mateja. Četiri devojke i jedan mladić – različitih interesovanja i hobija, čine fantastičnu ekipu kojima je zajednička ljubav ka dobrom druženju i zezanju.

Ana je predstavila svoju ekipu, njihova individualna interesovanja i karakterne osobine – zbog kojih su različiti, ali opet tako jedinstveni kao ekipa:

"Ukratko, znamo se već četiri godine, upoznali smo se u letnoj školi i krenuli u istu srednju školu. Posebni smo jer smo iz različitih gradova, živeli smo zajedno u domu i postali smo porodica."

Matej, momak koji obožava sport, igrice, istoriju i zabavu. Znate one osobe koje uvek kasne i koje je nemoguće dozvati kada uplove u neki "svoj svet"? E to je naš Matej. Ali moramo priznati, vreme provedeno sa njim nam je uvek  prezabavno. Obožavamo da slušamo njegove priče o herojima i ratovima. Naš je zaštitnik i rame oslonca.  

Anastasija je devojka koja obožava konje i često se desi da dane provodi u konjičkom klubu, a nas zapostavi zbog svog konja Askera. S Askerom je učestvovala na raznim takmičenjima i svečanostima. Pravi je "zezator", najopuštenija od svih u društvu i osoba koja ima sposobnost da svaku situaciju "okrene na šalu". Sama pomisao na nju svima nam izmami širok osmeh na licu.  

Andrea je cura koja voli matematiku, fiziku, pevanje i glumu. Osvojila je nagradu za najbolju glumicu na Viva Film Festivalu. U našem društvu je ona osoba koja je uvek zaljubljena i puna ljubavi za druge.

Ines je naša mažoretkinja. Obožava ples i pevanje. S mažoretkinjama je išla u Francusku i bila deo svečanosti povodom obeležavanja pada Bastilje. Uvek probija led kada se ostatak ekipe ne usuđuje da nešto uradi i stvarno je neustrašiva. Živa vatra i nežni cvet.“

Za našeg glavnog sagovornika, Anu, njeni prijatelji su se složili i rekli par reči o njoj:

"Ana je onaj član ekipe koji je uvek odgovoran, ambiciozan, koji teško krši pravila, trudi se da uvek stigne na vreme, organizije sve i drži ekipu razumnom. Pored prijatelja, muzika, klavir i odbojka su tri stvari koje je čine sretnom i bez kojih ne bi mogla da zamisli život.

Uz sve različitosti i pojedinačne specifičnosti svakog od njih, ova ekipa je učestovala i kao pravi tim na na nekoliko takmičenja i projekata – za koje dele zajedničko interesovanje.

Andrea, Ines i Ana su pevale u Rimu povodom obeležavanja godišnjice smrti kraljice Katarine. Svi zajedno su učestvovali na međunarodnom takmičenju iz klasičnih jezika. Neki su osvojili drugo, a neki treće mesto. Svoje slobodno vreme najčešće provode na sportskim terenima, jer su tamo najispunjeniji. Još nešto na šta je ova ekipa ponosna je činjenica da, zajedno sa ostalim učenicima škole koju pohađaju, prikupljaju odeću i novac za afričko sirotište Mali Dom.

 

Slični članci