Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
04.09.2019.

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Ljudi koji me znaju dobro su upoznati sa jednom činjenicom – ja sam Air Max devojka, u svakom smislu te reči! Air Max patike nosim svakodnevno i da, bez njih definitivno ne bih mogla da zamislim dan. U kolekciji ih imam mnogo (ne znam ni sama tačan broj), a sada je taj broj upotpunjen još jednim modelom – Nike Air Max 200.

Hypebeast je pravi naziv za Air Max 200, patiku koja je u svakom smislu nesvakidašnja i koja vas vuče da se garderobom vratite u devedesete kad je nosite.

Odmah ću vam reći da to nije slučajnost! Model je nastao tako što je kao inspiracija poslužio znak za letnju Olimpijadu 1992. u Barseloni. Naravno, prošla je kroz razne koloritne promene od tog perioda, ali su iz Nike-a dizajnu ostali verni. Kao što je Olimpijada dešavanje koje uključuje mnogo različitih sportskih disciplina, tako i Air Max 200 ima multi-namenu. Mene je konkretno inspirisala za hip-hop i cheerleading, a vas, kad je budete probali, možda povuče da napravite korak koji pre niste. Ja svakako nisam očekivala da ću da se popnem na svu skalameriju koja postoji na krovovima zgrada, ali kada su mi rekli da ličim na jednu od moji omiljenih poznatih ličnosti, ništa mi nije bilo teško.

Ono što je veoma zgodno kod Nike Air Max 200 modela jeste da imaju crnu i belu boju kao bazu, i nekoliko boja koje omogućavaju lako kombinovanje sa drugim odevnim komadima. Ali, upozorila sam vas da će vas vući na neki ‘90s hype – nisam je bez razloga nazvala hypebeast.

 

Puštam vas da uživate u udobnosti i praktičnosti ove patike, i pozdravljam do sledećeg viđenja!

 

Photo: Žarko Radojčić & Petar Nikolić

 

Marina

Slični članci