Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.05.2019.

THE FUTURE WITH ACCENTS OF RETRO

Ovo je godina vraćanja u prošlost, jarkih kolorita, odvažnih oblika. Sneaker svet se vratio na neustrašivo i spojio ga sa minimalističkim, promišljenim dizajnom. I Adidas je stvorio savršenu simfoniju starih želja sa novom tehnologijom, a kada pričamo o NMD-u, nisu se suzdržavali.

Dok šetam Buzz šopom i lagano se krećem ka delu sa tri pruge, vidim ih kako stoje, ne na polici, nego na mostu između dve ere, prstima uprtim ka budućnosti, sa petom koja naginje na retro. Moja strast prema ekperimentisanju i istraživanju dobila je instant boost kada sam ugledao Adidas NMD R1. Odmah sam morao da ih kupim! Malo dalje sam pronašao i ovaj fenomenalan duks sa kapuljačom da se „mečuje“ sa patikama.

Konačno je stiglo sunce i lepo vreme. Dovoljno dugo smo čekali da nas ogreje i sada kada je tu, ja planiram da ga zasenim, baš zasenim! NMD su savršene patike za vrele dane. Napravljene od neprekidno ispletene čarape, izgledaju skoro neprimetno, a istovremeno savršeno prianjaju uz stopala. Đon je upotpunjen dobro poznatim NMD kružićima od EVA pene, koji obezbeđuju stabilnost strukture, omogućavajući neverovatan povrat energije koji se dobija sa svakim đonom napravljenim po Boost tehnologiji. Lagane su i udobne i mogu da ih nosim gde god me moja kreativnost navede, ulicama do studija ili u potrazi za inspiracijom za dizajn.

Ako ste u potrazi za sledećim parom Adidas NMD R1, moji prijatelji u Buzz šopovima definitivno imaju dobar izbor za vas. Hvala vam što ste ispratili još jednu moju priču, zadovoljstvo mi je da sa vama podelim ono što pronađem.

Do sledećeg puta, ostanite divlji, ostanite kreativni!

Ciprian Ciulei 

Slični članci