Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
15.05.2019.

BEND A KNEE TO 720 DEGREES OF VISIBILITY

Hej ljudi, Adnan Bro „baca“ prvi tekst! Kul je biti deo ove ekipe, dok je pisanje blog priče za mene novina, što je čini još zanimljivijom. Od malena sam voleo izazove i priliku da isprobavam nove stvari, a ova saradnja je idealna prilika za to.

Proleće nam donosi vedre dane, nove ideje i trendove. A kako sam ja fresh new član BUZZ ekipe, potpuno je logično da ću vam pisati o fresh new članu Air Max porodice – revolucionarnom 720 modelu.

Kao neko ko nije često razmišljao o Air Max-u kada su patike u pitanju, moram priznati da me je čitav Throwback Future talas naveo da ih baš zgotivim. Veliki sam fan retro stila, kako u videografiji, tako i kod estetike svakodnevnih stvari, a dizajn gornjišta modela 720 vuče inspiraciju od legendarnih silueta devedesetih. Noseći ih, definitivno ćete osetiti duh Miami Vice City kul vajba. Međutim, ono što ga čini jedinstvenim jeste najveći ikada vazdušni đon.

Ovaj model možete naći u više boja i svaka kombinacija je veoma upečatljiva. Ta upečatljivost omogućava dizajnu da govori sam za sebe. Od sada, „manje je više“ nije samo fraza. Ove tike su savršeni spoj futurističkog minimalizma i najvećeg Air Max đona ikada.

A ako se pitate odakle baš naziv 720, on predstavlja 720 stepeni vidljivosti vazdušnog đona – 360 horizontalne i 360 vertikalne. I zaista, ovo je naj AirMax od svih AirMax-ova. A ja se vodim parolom da što je više vazduha pod nogama, to su patike udobnije. I ne, nisam pogrešio.

Bilo da snimam neki skeč video za YouTube, slikam se za Instagram ili prosto izlazim u grad – ovaj model je spreman za ulicu! Verujte mi da ulice San Andreasa „vrište“ za ovim patikama, koje će uskoro biti dostupne u BUZZ-u.

To bi bilo to za danas, nadam se da vam se tekst dopao i buraZi, vidimo se ubrzo u novom blogu. Do tada imate jedan veliki pozdrav!
 

AdnanBro

Slični članci