Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
06.02.2019.

Puma Toys for Girls and Boys

Zdravo, Buzz Sneakers ekipo! Super je što smo ponovo zajedno na ovim frekvencijama, sa prezabavnim Puma RS-X Toys patikama u neverovatnoj kombinaciji boja. U poslednje vreme sam mnogo putovao, ali ovaj photoshooting me vraća baš daleko, u vreme kada smo bili deca i kada svu težinu sveta nismo nosili na leđima.

Ići napred je uvek u vezi sa onom malom dozom sreće koja ti pruža podršku kada je najteže. Ovo je dan kada sam uspeo da vratim osmeh na lice i našao sreću u malim stvarima, kao što su jarke boje i smeli oblici, u detaljima tako zamršeno postavljenim da formiraju prirodnu mrežicu koja je vrh za moja stopala. Dok dodirujem ovu siluetu, mogu da osetim teksturu od pliša sve do mrežice, dalje do kože, platna, pene i plastike... Osećam sve, gustinu tkanja, fine tanke delove; delove koji čuvaju moja stopala svojom debljinom i one koji omogućavaju stopalima da dišu – svu stabilnost, fleksibilnost i glatkoću. Ako ste mislili da su Puma RS-X Toys samo patike, pogrešili ste – The Toys su spektakl koji budi sva čula!

One su ikona, vidiš ih i jednostavno odmah znaš da su inspirisane duhom osamdesetih. Ovaj novi osvrt na stari stil pozicionira Puma RS-X Toys kao jednog od lidera novog talasa koji je industrija patika usvojila. Smatram da brend Puma na ovaj način želi da kaže: „Doktorirali smo jednostavan i neupadljiv stil, od sada idemo samo hrabro!“ Salutiram rezultatima koje su postigli, tako što su spojili tehnologiju za trčanje sa prozračnom mrežicom i jastučiće u srednjem đonu koji obezbeđuju udobnost, i još na sve to dodali gumeni đon za dobar oslonac. Patike naležu baš kako treba zahvaljujući pertlama i omogućavaju da iz šetnje pređeš na atletsku stazu bez problema. Obožavam i detalj u vidu jezička za izvlačenje na peti, pa ih je lako obuti i izuti, što je super za casual varijante.

Ovde je još uvek zima, sunce nismo videli nekoliko dana, ali su moje Puma RX-S Toys zagrejale scenu i održavaju je toplom do naredne priče. Retro budućnost je stigla i dobrodošla je da ostane koliko god želi. Suviše smo mi kreativni da bismo dozvolili da nas definiše vreme – mi ćemo definisati vreme u kojem živimo!

Hvala na još jednom druženju sa Buzz ekipom. Želim vam svima dan u bojama.

 

Ciprian Ciulei

Slični članci