Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
09.01.2019.

DIFFERENT, YET THE SAME

Ljudi se međusobno razlikuju u mnogo čemu i teško je zamisliti da su dve potpuno različite osobe dobri prijatelji. Različitima nas čine naši pogledi na svet. Ne volimo iste stvari, nisu nam iste stvari zanimljive i imamo različita poimanja onoga što je lepo. Upravo u toj različitosti krije se lepota svih osoba i stvari koje nas okružuju. Da smo svi isti, svet bi bio mnogo dosadno mesto.

Pored svih razlika koje postoje, uvek imamo i mnogo sličnosti sa osobama koje su deo našeg života. Na primer, nas dve se slažemo u tome da je izbor obuće najbolji način da pokažeš svoj stil, ali i svoju ličnost. Možda se pitate zašto volimo Nike Air Force? Odgovora na ovo pitanje je mnogo. Ovaj model je hodajuća legenda još od njegovog nastanka davne 1982. godine. Danas, toliko godina kasnije, one su i dalje ultimativni vladari ulične mode. I dok trendovi dolaze i prolaze, Air Force ostaje! Zbog odličnog kvaliteta i izdržljivosti, udobnosti, lakog održavanja, odličnog dizajna, Air Force su patike kojima se uvek vraćamo.

Ako ste neodlučni oko toga koju boju da odaberete, ovi modeli su dostupni u dve osnovne boje sa istim zlatnim detaljima. Bilo da se opredeliš za nezamenljivu crnu ili ženstveniju belu, sigurne smo da ćeš Air Force patike voleti. Iako su ovo patike koje možeš uklopiti uz sve, mi ih najviše nosimo uz casual outfit-e. Kao i sa ljudima, tako i sa patikama moraš biti tim. Iako uvek postoje razlike, potrudi se da to bude tim koji savršeno funkcioniše i koji nikada ne gubi i baš zato nikada ne menjaj tim koji pobeđuje. 

Sada trk u najbliži Buzz shop po nove Forsice koje su idealne za sva godišnja doba.

Love,
Minea & Selma

Slični članci