Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
08.08.2018.

Adidas Superstar – Back to old school

Pozdrav dragim ljudima, pozdrav kameri i pozdrav mom Adidasu! Ja sam Ciprian Ciulei, vaš pripovedač danas. Ovo je moja druga priča sa Buzz Crew-om u kojoj slavimo brend sa tri crte. Izašli smo danas napolje sa jednom misijom, da vas spremimo za početak školske godine! Nikada nije kasno da se počne sa obrazovanjem i bez obzira što sam možda malo mator za školu, definitivo nisam dovoljno mator za „staru školu“. Verujte mi znam o čemu pričam, to je klasika koja nikada ne izlazi iz „ulične“ mode, to je patika sa hiljadu kolornih kombinacija. To je Adidas Superstar!

Vreme je za lekciju iz istorije i imamo neko gradivo da nadoknadimo. Prvi put prezentovane na košarkaškom terenu 1969, Adidas Superstar ove godine slavi 49 godina! Skoro pola veka čoveče... Kontaš da uđeš u prodavnicu patika, vidiš ih i očaraju te na isti način kao i tvoje roditelje. Ova svevremena silueta je vrlo brzo pronašla put do ulice i kada su počele osamdesete već su bile veoma popularne. Hip hop sastav RUN DMC je proglasio Adidas Superstar zaštitinim znakom svog stila i čak su im napisali pesmu „My Adidas“.

Iskreno, baš uživam u ovim patikama, odličan su izbor za svaki outfit, sjajno izgledaju na fotografijama iz svih uglova, plus su odlične za posao jer su preudobne a opet dovoljno čvrste da nogu drže na mestu. Kako je početak školske godine blizu, znam da želiš da imaš cool patike na nogama, a da i dalje imaš vremena za 3na3 posle časova... I veruj mi na reč, 49 godina istraživanja je ove patike učinilo boljim i zato je skroz ok da se osloniš na svoje Adidas Superstar.

Možeš da ih nađeš u svakom Buzz shop-u u bilo kom trenutku, jer mi, Buzzov Crew, zaista smatramo da je njihovo mesto baš na tim zidovima.
 

Hvala što ste odvojili vreme za moju novu blog priču.

Želim vam kreativan i inspirativan dan!

Ciprian Ciulei

Slični članci