Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
18.07.2018.

ADIDAS SAMBA – All time clasic

Adidas Samba nisu patike za jednu sezonu, one su lepše i bolje što su starije – kao dobro vino.

Dok sam bio mali i nisam još bio u stanju da sam biram stvari, adidas modele su birali za mene. Danas su modeli koji su temeljeni na klasičnom dizajnu definitivno jedni od meni najdražih.

Vanvremenski klasik, savršenog retro dizajna, izrađene od čvrstih materijala, a opet udobne. Nema bolje kombinacije.

Stvorene su 1950. godine s idejom da poboljšaju igru malog fudbala. Brzina kojom su se proširile po svetu nije se mogla predvideti. Danas su jedan od kultnih modela i sastavni deo u kolekcijama pravih sneaker fanova, a prodate su u više od 35 miliona primeraka i nose titulu najprodavanijeg adidas modela. Adidas Samba temeljene su na toj legendarnoj kolekciji.

Meni služe za razne stvari, a bile su mi verni saputnik od Irana preko Indije pa sve do Južne Amerike. Mnogo su prošle, išle su i na plažu i na planinu, na vožnju motorom, jahanje kamile, dugu šetnju u gradu i na plesni podijum.

Adidas Samba rađene su od izdržljivog materijala, kože i gume, osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u patikama. Ono što sam ja primetio je da se u kratkom vremenu prilagođavaju obliku stopala.

Zašto ja obožavam Adidas Samba? Nikada, ali nikada me nisu izneverile, a verujte mi testirao sam im granice izdržljivosti. U njima se osećam ugodno i opušteno. Baš ono što od patike i očekujem.

Definitivno patika za ljude koji misle drugačije i koji furaju svoj stil!

 

Pozdrav,

Boris Bare

Slični članci