Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
17.01.2018.

NOVI POČETAK SA STAN SMITH PATIKAMA

Volim januarska shoppingovanja. Pogotovo vikendom. Moja drugarica Luna i ja smo lude za patikama i možemo satima da isprobavamo nove modele i osmišljavamo nove kombinacije. Luna se trenutno priprema za Pariz i htela je da kupi nove patike. Posle nekoliko sati isprobavanja i ludovanja po šopu, napokon se odlučila za novi Stan Smith Bold. Fantastične!!!

“Ove patike su odlične za sve nove početke“, reče Luna i teatralno ode na kasu. Nove Stan Smith Bold zaista imaju stav, pa shodno tome ih takvi ljudi i biraju. I dok je čekam da plati, razmišljam o njoj, njenoj odlučnosti i volji da živi život punim plućima. Baš kao što je Stan Smith bio odlučan i išao je svojim srcem.

Stan Smith Bold sa platformom daju mi mogućnost da vidim svet sa malo veće visine. Toliko su udobne da bih mogla obići svet i biti istraživač u njima. Utabani putevi su ispred nas, a možda se nama ne sviđa taj put, bez obzira koliko on privlačno izgledao za ostale. Ali svi smo mi jedinke za sebe. Ne postoje dve iste osobe. Niti jedinstvena formula za sreću. Samo onaj glasić u nama zna šta i koga trebamo. Vremenom se taj glasić totalno izgubi i onda kada nam je jako potreban više ga ne čujemo. Već smo se navikli da je glas okoline, ono što čujemo.

I dok o tome razmišljam, shvatim da i ja ponekad ugušim svoj glasić. Čvrsto odlučih da ga u budućnosti želim slušati. I jasno ga čuti. I onda ustanem i izaberem iste ove. Stan Smith u roze boji i krenem prema kasi da ih kupim. „Zelim ih. Toliko su fantasticne, da ih moram imati. Nekako, zaista odišu nekim novim početkom, novim uspomenama, koje želimo stvarati“, čujem glasno svoj glasić.  smiley

Minea

Slični članci