Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
16.12.2016.

All I want for Christmas is…

Hej društvo,

Došao je kraj godine i vreme da se sumiraju svi utisci, svi uspesi, svi padovi, sve sto nas je opterećivalo da stavimo tačku jer je pravo vreme za to, a ono što nam je davalo vetar u leđa da čuvamo. Ja lično volim početke, početak godine, početak poglavlja. U svako jutro trudim se da uđem entuzijastično i to je ono što me pokreće. A upravo to radim i ovog jutra.


Radni dan, kao i svaki drugi, obaveze koje se moraju završiti. Ono što sam hteo da vam predstavim ovog meseca i ono što rado nosim u hladnim danima su Timberland boots - Black. Strava popularne kanađanke za svaki dan. Za jurcanje po gradu i završavanje svakodnevnice, a potom i druženje sa dragim prijateljima gde ovo vreme zahteva toplu nogu, prava preporuka. Mislim da nema potrebe da vam pišem koliko su kvalitetne jer vreme postojanja govori za njih.

Ko me prati, verovatno je već video kako ih nosim, a ko nije evo sad ima priliku. Još jedna veoma bitna stvar, ljudi, Buzz Mraz postoji i rešio je da „decu“ koja su bila dobra cele godine obraduje. Aktivacija „Budi Buzz Bloger“ je u toku i sve vezano za konkurs možete da se informišete klikom na link.

Drugari, ja vam želim puno uspeha na svim životnim poljima, kao što rekoh već, vi ste pisci svoje knjige neka bude najbolja moguća. Čitamo se i iduće godine a do tada...

...zaželi najjače i veruj.

@ponocnijahac

Slični članci