Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
24.04.2024.

CONVERSE Run Star Legacy Cx

Sezona patika se vratila sa toplijim vremenom i sunčanom prolećnom sezonom. Čizme i cipele sa krznom stavljam na dno ormara i otvaram sezonu udobnih, laganih i stylish patika  u novim CONVERSE Run Star Legacy Cx patikama.

Brend koji već više od sto godina proizvodi patike najprepoznatljiviji je po Chuck Taylor dizajnu koji se prvi put javio u košarkaškim patikama. Ovaj model je samo ekstenzija Chuck Taylor dizajna. Produžetak, nadgradnja ili redizajn – sami zaključite.

Conversice, starke ili all star – koji god naziv koristite, sa svakim se slažem, a sigurna sam da ćete se i vi slagati sa mojim odabirom patika kada pročitate sve što imam da napišem o ovom modelu. CONVERSE Run Star Legacy Cx deo su linije Chuck Taylor i krase ih ikonični logo koji je belo-sivi na medijalnoj strani patika uz još jedan indiktivni znak – traku na vrhu jezika na kojoj je ušiveno Chuck Taylor. Noviteti koje ja primjećujem i volim na ovim patikama su izduženi ‘ovratnik’ i jezik (s kojim mi je mnogo lakše obuvati patike na brzinu, bez ‘kašike'), dodatno ušiveni šiljci sa strane koji podižu look i lagan penasti CX midsole koji je podebljan (za razliku od klasičnog srednjeg dela koji ima 3cm).

Moj primerak je već na mojim nogama, a gde je vaš? Ako vam treba pomoć u vizualiziranju, sa čime se sve dobro slažu ove starke, zapravo idu sa svim, ali neke od mojih najdražih kombinacija su šorts i oversized majica, ležerna haljina do kolena, hekanke i sportske majice, ili duže farmerke i crop top. Sigurno ne možete pogrešiti sa bilo kojom odevnom kombinacijom.

 

CONVERSE Run Star Legacy Cx potražite u najbližem BUZZ šopu ili online.

 

@noelleofficial_

 

Slični članci