Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
10.05.2023.

Classic Since Forever

Ćao ljudi,

 

Ja sam Džejda i ovo je moj prvi Buzz blog. Lično najviše volim Air Jordan i Nike, ali kako odoleti ovim predivnim VANS UA Classic Slip-On Stackform CANVAS BLAC patikama.

A sada dobrodošli u kratku priču o bezvremenskom klasiku i old school kraljicama koje svi žele da nose. Crna Vans patika je klasična i jednostavna, a opet cool i moderna. Ova patika ima upečatljiv dizajn s minimalnim detaljima koji joj daju jedinstven izgled.

 

 

Gornji deo patike je izrađen od vrhunsko kvalitetne tkanine koja je udobna i prilagodljiva. Crna boja naglašava minimalistički dizajn i dodaje eleganciju patici. Vans logo je diskretno smešten na bočnoj strani patike, što daje dozu suptilnosti. Đon patike je takođe crne boje i izrađen je od kvalitetne i izdržljive gume.


VANS UA Classic Slip-On Stackform patika savršeno se uklapa u modni stil inspirisan skate kulturom i uličnom modom. Može se kombinovati s različitim stilovima od casual do trendi i modernog. Na primer, možete ih nositi uz skinny pantalone i majicu s printom za casual izgled, ili uz mini suknju i kožnu jaknu za trendi i cool izgled.

 

 

Ukratko, crna Vans patika je vrlo udobna i elegantna, a istovremeno i cool i moderna. Minimalistički dizajn i crna boja daju joj izgled koji se lako kombinuje s različitim stilovima i odevnim predmetima. Ovo je klasična patika koju će mnogi nositi dugi niz godina.

 

Ovaj klasičan model možete pronaći u BUZZ radnjama ili naručiti online.

 

Vaša Džejda!

Slični članci