Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
01.03.2023.

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style

Hej svima,

Opet ja, no ovog puta sam odlučila da vam predstavim moj novi omiljeni Nike modelAir Max Furyosa!

Ovaj model mi je već na prvi pogled privukao pažnju, počevši od dizajna, preko siluete, a posebno boje. Sigurno će biti deo moje rotacije ovog proleća.

Iako je njihov izgled inspiriran patikama za trčanje, ovaj model spada u lifestyle kategoriju. Udobnost je na visokom nivou, a tokom celodnevnog nošenja bez problema će odgovoriti na svakodnevne izazove.

Zakoračite u modu devedesetih i postanite ikona stila 21. veka! Hrabrost, originalnost i udobnost sinonim su za Nike Air Max Furyosa patike.

Talasaste linije gornjeg dela patika karakterišu bogati miks materijala, poput prozračne mrežice i TPU detalja. Veća i sigurna potpora za stopalo i gležnjeve, širi prednji deo stopala te srednji đon od pene osiguravaju savršeno pristajanje. Dvostruke vezice koje se protežu od prednje strane do pete omogućuju vezivanje patika na neobičan način. Budite hrabri i spontani, izrazite vlastiti stav u elegantnoj silueti ovog modela.

Ono što mi se najviše svidelo kod modela Nike Air Max Furyosa je jarka boja, a uz to,  mogu se kombinovati uz doslovno svaki odevni komad i definitivno će biti deo mog outfita ove prolećne sezone.

Nadam se da vam se sviđa kako sam to iskombinovala, a model Nike Air Max Furyosa dostupan je u svim Buzz šopovima, kao i online.

Do sledećeg puta,

Zoka.

Slični članci