Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
11.01.2023.

CONVERSE CTAS: Za avanture na svim terenima

Ćao društvo,

Pre svega da se predstavim. Ja sam Tomislav Petrlić i od malih nogu sam počeo pažljivo da biram šta kombinujem sa svojim patikama. Od kako sam postao član Buzz Crew-a, te kombinacije su divlje i kreativnije. Zanimljivo je da vam prvi put pišem o Converse patikama, jer su karirane starke jedan od prvih modela s kojim je desetogodišnji Tomislav počeo svoju avanturu u svetu sneakerhead-ova. Još uvek na vratima maminog stana imam urezan nadimak koji sam dobio zbog njih, “punker”, pošto sam tada dosta slušao punk, a Converse je neizbežni deo te kulture.

Nego, da se vratimo na početak Converse-a pre nego što predstavimo novi model. Converse je američka sportska obuća koja se proizvodi od 1908. godine. Prvobitno su bili poznati po svojim dubokim patikama, ali su kasnije proširili svoj asortiman i počeli da proizvode i ostale vrste sportske obuće.

Converse je počeo svoj put do globalne slave kroz fudbal. Godine 1917, Chuck Taylor, poznati fudbaler i trener, počeo je raditi za Converse kao trener. Taylor je uticao na dizajn patika, uključujući dodavanje svog imena i prezimena na zaštitni znak Converse-a. Tako su nastale Chuck Taylor All Star patike koje su brzo postale jedne od najprodavanijih sportskih patika na tržištu.

Converse se kasnije proširio i na druge sportove, uključujući košarku, boks i skateboarding. Danas su Converse patike poznate širom sveta kao ikona stila i deo pop kulture. Iako su se mnogi elementi dizajna promenili tokom godina, Chuck Taylor All Star patike su i dalje jedne od najpopularnijih Converse patika na tržištu. Kako se Converse proširio na razna polja, dolazimo i do Converse CTAS All Terrain modela.

Converse CTAS All Terrain Skirt patike su stilizovane i funkcionalne. Imaju izdržljivo gornjište od platna s gumiranim potplatom, što ih čini pogodnim za različite terene. Klasičan Converse dizajn s pertlanjem na prednjoj strani i jastučićem na petlji i jeziku daju dodatnu udobnost. All Terrain Shirt patike dostupne su u crnoj, sivoj i crvenoj boji, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu. Bilo da istražujete grad ili se idete nepoznatim planinskim stazama, ove patike su pouzdani izbor za sve vaše avanture.

 

Tomislav

Slični članci