Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
28.12.2022.

PUMA MAYZE STACK TAKES IT TO A WHOLE NEW LEVEL

Ćao ljudi,

Ovo je moja prva blog priča od kada sam deo Buzz Crew-a. Zovem se Zorica, ali oni koji me poznaju zovu me Zoka. Kao i svaka druga devojka, veliki sam ljubitelj mode i modnih trendova, a patike su moja najveća strast.

Danas su moju pažnju privukle PUMA Mayze stack patike. Nisam mogla da se odlučim za samo jednu nijansu, pa sam ih uzela u obe varijante, White Vaporous Grey i Rose Quartz. PUMA Mayze Stack model podići će tvoje autfite na potpuno novi nivo. Ima povišen potplat i gornji deo koji je inspirisan nekim od najpoznatijih Puminih modela. Baš sve mi se svidelo na ovim patikama i odmah su privukle moju pažnju.

PUMA Mayze stack model savršeno pristaje uz nekoliko odevnih kombinacija, a danas sam uklopila Puma Mayze Stack "White Vaporous Grey" sa Puma Infuse donjim delom širokih nogavica i Puma Infuse duksom u crnoj boji, kao i sa New Balance kombinezonom sa visokim ovratnikom koji vam daje udoban osećaj i moderan izgled. Puma Mayze Stack "Rose Quartz" sam uklopila uz pantalone i New Balance duks koji se savršeno stopio.

To je sve od mene za sada. Nadam se da vam se svideo moj izbor. Moju kombinaciju možete pronaći u Buzz šopiovima, kao i online.

Želim vam Srećan Božić i Novu godinu!

Do sledećeg puta,

@Zokaaaaa…

Slični članci