Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
09.11.2022.

Pokaži pravu sebe u adidas FORUM BONEGA patikama

Kad pričamo o adidas patikama, ne treba puno filozofirati – tri crte govore same za sebe. Popularni brend koji već decenijama vlada sportskim i street style modnim svetom izbacio je još jedan rimejk svog popularnog modela.

adidas Forum – vrhunska košarkaška patika, ikona street obuće iz 1984. godine, okupila je i pokrenula rastuću street style modnu zajednicu u New York-u. Forum je neosporno nasleđe street fashion kulture, a svoj uticaj slavi novim Bonega modelom.

Najpre ću spomenuti ono što se na prvi pogled ne vidi na ovim patikama. Uložak od memorijske pene. WOW! Na sam dodir, kao da staješ na oblak koji pamti tvoj otisak. Može li savršenije za patike i aktivnost hodanja, trčanja, plesa? Stvarno su napravljene za celodnevnu udobnost.

Ono što mi je bitno kod patika je da daju taj soft osećaj, a ovde je i gornjište od vrhunske kože mekano kao puter. Lako je zakoračiti komforno sa stilom i osećati se visoko uz predimenzioniran i izuzetno prianjajući platformski đon.

Boja patika i dizajn idu uz svaku vašu kreativnu outfit ideju – bilo da idete na brunch s drugaricama ili smišljate novu street kombinaciju, sigurno ćete ostaviti utisak. Poseban akcenat daje dašak zlatne boje i garantovano pokreće vašu unutrašnju, glamuroznu divu.
 

Forum Bonega je jednim delom izrađena od recikliranog sadržaja prikupljenog iz proizvodnog otpada, kako bi se izbegao veći uticaj na okolinu. Thumbs up adidas-u za to!

I tako klasične košarkaške patike, redizajnirane, s novim proporcijama, godinama kasnije uvode nove trendove i nameću se svim ljubiteljima sneaker kulture kao neizostavni modni izbor.

Suzana

 

Slični članci