Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
29.08.2016.

NIKE AIR FORCE 1 LOW “CROC”

Sigurno imate bar jednog  drugara koji isključivo kupuje, nosi i fura samo i samo “Najke”? Činjenica da je prošle nedelje kupio patike (za njega su NIKE PATIKE pleonazam, on samo kaže patike), neće ga sprečiti da i danas dok šeta gradom svrati veoma uzbuđen u BUZZ i gleda sve do jednog modela koji postoji. “Ajde idemo, ŠTA više tražiš, gledaš?” - Braaaate, vidi ove!

Teško vam je da priznate, ali niste ostali ravnodušni, jer ste i vi upravo videli - NIKE AIR FORCE 1 LOW “CROC”. Zbog patika kao što su ove, nije slučajno da svi u društvu imamo BAR jednog “NIKE pa pet praznih mesta” drugara.


Air Force 1 sa razlogom iza sebe imaju armiju potrošača, ljubitelja, prijatelja. No, Air Force 1 “krokodilke” su uspele da im dodaju još jednu dozu cool-a. Kao i mnoge Najke, skoro paradoksalne - jednostavne patike sa puno detalja! Crvena koža sa brutalnim krokodilskim reljefom zbog kojeg ne možete ostati neprimećeni. Debeli udobni beli đon u retro fazonu leži na gumi koja čini patiku vrlo stabilnom. Pertle u tonu, sa metalnim završetkom koji daje poslednji dodir novim NIKE AIR FORCE 1 LOW “CROC”.


Izgleda da nam taj naš drugar i nije tako lud smiley

Maja Urb Dsgn

Slični članci