Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
02.11.2022.

Do it JUMBO, never do it tiny

Ćao ekipo,

 

Iako smo duboko zakoračili u jesen i trudimo se da iskoristimo poslednje sunčane dane ove godine, vreme nam još uvek dozvoljava da nosimo odeću svetlih boja i bele patike. Zbog toga je ovog puta moj izbor Nike Blazer '77 Jumbo.

Nike Blazer '77 Jumbo su patike bezvremenog dizajna. Ogroman Swoosh i naglašeno pertlanje daju im neobičan i zabavan izgled. Prošiveni slojevi od kože i meki antilop na prstima donose retro vibracije. Debeo, mek jezičak omogućava izuzetan komfor stopalima. Iako su ovo poluduboke patike, materijal na peti je rastegljiv, što modernizuje njihov klasičan izgled i čini ih jednostavnim za nošenje.

Sa strane se nalazi ogroman (JUMBO) Nike logo koji na prvi pogled deluje agresivno, ali mi je baš taj detalj privukao najveću pažnju. Gumeni đon daje jedinstven Nike izgled i odlično prianja na sve površine. Ako želite da budete primećeni gde god se pojavite, a da se ne odreknete udobnosti, ove patike su odličan izbor za vas.

Jednostavna i klasična kombinacija boja se uklapa uz sve. Nadam se da vam se dopada kako sam ih ja iskombinovao. Ovaj Nike Blazer '77 Jumbo model možete pronaći u svim Buzz šopovima, kao i online.

 

@plugoja

 

Slični članci