Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
31.08.2022.

Keep the summer with Nike Air Max Pre-Day SE

Zdravo, Buzzovci!

Ja sam Zvezdi sa Buzz Crew ’20 i Mint Stories-a, bloga na kome delim svoju strast prema modi, fotografiji i putovanjima. Ovo su moje tri omiljene aktivnosti koje su me vratile vama. I moram da vam priznam – otkrila sam kako letnjem raspoloženju nema kraja uz najnoviji model iz Nike's iconic Air Max linije, Nike Air Max Pre-Day SE, koji ću vam predstaviti danas i dati vam nekoliko ideja za super kombinacije.

Za početak, ovaj model je jednostavan miks roze i bež, što je odlično, jer volim da imam praktične i lako uklopive nijanse u svom garderoberu. Obe boje su super kežual, a opet sveže i efektne. Ipak, motiv sunca na njima je moj omiljeni element, jer upravo ovakvi detalji najlakše zapadnu za oko i postanu highlight dizajna. Uklopila sam nove Nike Air Max Pre-Day SE sa plisiranom suknjom lemon printa, što se savršeno uklapa u letnji duh koji sa sobom nose. Autfit možete završiti Buzz majicom svedenog dizajna ili topićem. Detalji čine izgled spektakularnim, zato volim da naglasim svoj look upravo jednim ovakvim.

Osim što spajam drugačije stilove, jako mi je važno da pratim održivu modu, trend koji Nike propagira i primenjuje već godinama sa svakim novim modelom. Nike Air Max Pre-Day SE su takođe napravljene od recikliranog sadržaja, sa naglaskom na prirodne materijale, kao što je lan, od kog je sačinjena većina patika. Sigurna sam da ovakav izbor nije slučajan, i lično me podseća na retro hammock-e u kojima bezbrižno ležite na plaži i posmatrate more. Dok nosite Nike Air Max Pre-Day SE, koji je gotovo u celosti upotpunjen vidljivom vazdušnom jedinicom, imate osećaj kao da hodate po oblacima.

Ako ste zaljubljenik u Nike-ovu tehnologiju i modele, možete ih pronaći u BUZZ šopovima ili online.

 

Do sledećeg puta,

 

Zvezdi

Slični članci