Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
19.01.2022.

Juicy Couture is back!

Hej!

Moje ime je Katja Kolar, make-up artist po profesiji. Moj životni put i ljubav prema modi doveli su do velikih promena u mojoj profesiji i tako sam postala deo BUZZ priče. Fan sam tamnih autfita, koje obogatim živopisnim bojama na patikama. Često biram i bele patike, o kojima uvek vodim računa da su besprekorno čiste.

Verovatno ne postoji nijedna devojka koja početkom dvehiljaditih nije znala za Juicy Couture. Britni Spirs, Dženifer Lopez, Lindsi Lohan i Madona su među poznatim ličnostima koje su svoje slobodno vreme provodile u prepoznatljivim plišanim trenerkama. Mene lično, nijedno ime ne asocira na Juicy Couture kao Paris Hilton.

Klasičnom Juicy ispisu od sjajnih kamenčića pridružio se i manje upečatljiv, ali ipak zavodljiv natpis, što možete da vidite na trenerci koju nosim. Donji deo Maya trenerke u crnoj boji sa ljubičastim natpisom može da se kombinuje sa Emilia majicom dugih rukava koja se skroz slaže ili sa Samantha duksericom. Čak i u novijoj varijanti, trenerka me podseća na moje tinejdžerske dane, i dalje je udobna i odvažna. Bilo da sedite na kauču, šetate gradom ili pijete kafu sa društvom - sa Juicy trenerkom nikada nećete izaći iz mode.

Kada je u pitanju obuća, to je jasno – ja uvek biram Nike. Oduševljena sam koliko su udobne Nike Crater Impact patike. Deluju grubo na prvi pogled i dodir, ali se odmah ispostavlja da su neverovatno udobne dok hodate. Nove vanzemaljske patike su bar 25% napravljene od recikliranih materijala. Pored toga, inovativan dizajn smanjuje otpadne materijale u poređenju sa klasičnim modelima - izvezeni Nike logo, efektni slojevi materijala i, naravno, srednji đon od Crater pene. Pena je napravljena od otpadnih sirovina kao što su guma, vlakna, koža i tekstil, a kombinacija svega ovoga daje jedinstven izgled svakom paru patika.

Nike Crater Impact patike, ekološke, lagane i u trendi roze boji mogu se naći u BUZZ šopovima. Takođe, dostupne su i klasične crne sa belim đonom. Pored ženskih, možete pronaći i muške, kao i dečije modele u raznim kombinacijama boja. Definitivno must-have za svakoga ko ceni udobnost.

Uvek u trendu, Juicy i Crater Impact eko patike, kao i mnoge druge artikle možete pronaći u najbližem BUZZ šopu ili na BUZZ website-u.

Do sledećeg puta,

Katya

Slični članci