Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.12.2021.

ADIDAS NIZZA – MORE LOVE WITH EVERY STEP

Ćao svima,

Danas vam predstavljam novi model adidas Nizza Platfrom patika koje su me oduševile svojim chunky, ali old-school izgledom. Kada govorimo o izgledu koji je inspirisan košarkaškim stilom 70-ih godina, sa sigurnošću možemo reći da se ne razlikuje mnogo od svog originalnog izdanja.

Međutim, platforma đon od vulkanizovane gume čini ogromnu razliku kada govorimo o udobnosti, ali i samom izgledu. A, kome ne godi malo dodatne visine? Iako sam se zaljubila u njih na prvi pogled, udobnost je ono čime su me istinski osvojile.

U današnjem blogu Nizza Platform patike sam kombinovala sa preudobnim adidas helankama, crnom duksericom i adidas prslukom koji je upotpunio celokupan outfit. Ja sam odabrala model patika u beloj boji, što dosta olakšava kombinovanje i daje minimalistički vibe. Međutim, u BUZZ shop-ovima možete pronaći i modele drugih boja. Pored toga, volim ih kombinovati uz sve vrste džinsa i tako oživeti retro stil na kom su utemeljene.

Ukoliko ste i vi ljubitelji patika old school izgleda koje su udobne i funkcionalne, sa Nizza patikama sigurno nećete pogrešiti!

Do sledećeg pisanja, šaljem vam puno pozdrava!

H.

Slični članci