Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.11.2021.

AIR FORCE 1 FONTANKA - A NEW WAVE OF COMFORT AND STYLE

Ćao svima,

Moje ime je Veronika i ja sam deo Buzz Crew-a. Već dugo sarađujem sa Buzz-om, ali je moja strast prema patikama počela mnogo pre toga. Najviše sam ponosna na kolekciju patika koju imam, jer prikazuje moj karakter i omogućava mi da izdominiram u svakom autfitu. Još uvek se sećam uzbuđenja koje sam osećala kada sam kupila svoje prve patike. Trenutno, u mojoj kolekciji preovlađuju modeli brenda Nike, pa je sasvim prirodno što je prvi par za koji sam se uhvatila na polici Air Force 1 Fontanka.

Nike AIR FORCE 1 je jedna od najlegendarnijih linija u sneaker svetu. Debitovala je osamdesetih godina i vrlo brzo postala jedna od najpoželjnijih. Tokom godina, dizajn ovog modela konstantno je poboljšavan i ostavio je dubok trag u različitim subkulturama. Ovoga puta, inspirisan rejv kulturom Sankt Peterburga, Nike je lansirao Air Force 1 Fontanka, model koji ima naizgled ležernu, višeslojnu estetiku i odstupa od originalnog dizajna.

Air Force 1 Fontanka je doneo novi talas udobnosti i stila, sa unapređenim srednjim đonom izrađenim od React pene, za maksimalnu lakoću i mekoću pri svakom koraku. Dizajn je efektan, bogat elemenatima i detaljima, kojima se ističe buntovnički duh osobe koja ih nosi. Gornji deo siluete je izrašen od kože bež boje, što je čini savršenim izborom za svaki outfit.

Jednostavan retro look ovih patika mi je omogućio da ih kombinujem sa mojom omiljenom Nike jaknom, kako bi mi bilo toplo i udobno tokom hladnih dana. Air Force 1 Fontanka su patike koje nesumnjivo upotpunjuju moju kolekciju svojim finim retro izgledom, pogodnim za svaki stajling.

Ove cool patike možete pronaći u Buzz shop-ovima, kao i online.

Do sledećeg puta,

Ronnie

Slični članci