Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
13.10.2021.

IN THE RHYTHM OF NEW BALANCE 997

Hej društvo,

Poslednjih nekoliko meseci često imam utisak da me nosi ritam svakodnevnog života, između plesnog studija i drugih kreativnih projekata. Zbog toga sve više tražim osećaj komfora. Ta potraga za funkcionalnom i udobnom obućom odvela me je do novih patika – New Balance 997.

Legendarni model 997 pojavio se devedesetih godina i postao potpuni hit za kratko vreme. Jedinstvena sinteza tehnologije, udobnosti i stila čine ovu siluetu idealnim izborom za upotpunjavanje svakog outfit-a.

New Generation 997 ističu se svedenim bojama, koje je brend New Balance tokom vremena zadržao. Gornjište je izrađeno od prevrnute kože, sa detaljima inspirisanim modelom iz devedesetih. Jarko žuti znak „N“ na ovom modelu još više odskače u maglovitoj Sofiji, ali možete odabrati i modele u drugim efektnim koloritima. Lagani srednji đon napravljen od pene, obezbeđuje vrhunsku udobnost i mekoću tokom svakog koraka. Ovo su veoma važne karakteristike koje plesač treba da ima na umu prilikom izbora patika.

Danas sam prošetao nove patike po gradu u kombinaciji sa New Balance duksom i donjim delom trenerke u bojama New Balance 997 modela i moram da priznam da sam bio oduševljen osećajem lakoće koju sam doživeo pri svakom koraku. Sa NB 997 imaš utisak da do bilo koje destinacije lagano možeš da dođeš pešaka.

Pronađite taj osećaj udobnosti u najbližem Buzz shop-u ili online.

Stay fresh,

Remi

Slični članci