Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.12.2020.

Air Max 90’s BABY

Ćao, ekipo! Nadam se da ste se uželeli mojih priča.

Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Nike Air Max 90. Kako u tom periodu, tako i danas, ostao je prepoznatljiv po svom upečatljivom dizajnu. Udoban model, koji privlači pažnju sitnim detaljima i kombinacijom “vrištećih” boja, nezaobilazan je deo street fashion priče.

Do sada ste mogli da primetite da je moj stil inspirisan modom devedesetih, pa sam se i ovoga puta odlučila za Air Max 90 i šuškav model Nike trenerke. Nike Air SHEEN trenerka je izrađena od veoma prijatnog materijala, omogućava slobodu pokreta i jednostavno kombinovanje – sa njom ćete uvek biti chic!

Svoj outfit sam upotpunila i ležernom, intenzivno-roze jaknom Nike SYN PARKA, koja je odmah privukla moju pažnju, a sigurna sam i da nikoga od vas neće ostaviti ravnodušnim. Da bi bili originalni i posebni kao ja, dozvolite sebi igranje sa bojama. Žuta kapa uz ovaj outfit je bila pun pogodak.

Ma gde pošli, da li u šetnju ili sa prijateljima na kafu, uz ovu kombinaciju osećaćete se moćno i originalno. Ovi komadi definitivno zaslužuju mjesto u vašem ormanu. Takođe, ako želite nekoga da obradujete, autentični Nike modeli mogu biti savršen praznični izbor.

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sledećeg susreta želim vam mnogo zdravlja i ljubavi i šaljem vam puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci