Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
12.11.2020.

DOUBLE THE FUN, TRIPLE THE EXCITEMENT

Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim novembarskim favoritima.

Tokom prethodne dve godine mogli smo da vidimo da su mnogi klasični modeli patika preoblikovani, redefinisani i unapređeni kako bi izdržali test vremena. Zvezdi moje današnje priče to apsolutno nije bilo potrebno i zbog toga vam predstavljam Nike AF1 Shadow RTL, OG ikonu koja sada sadrži dodatne slojeve uzbudljivih i veoma interesantnih vizuelnih elemenata.

Iako nam se čini da ove godine vreme stoji, brzina kojom smo prešli iz jednog u drugo godišnje doba pokazala nam je da planeta nije stala uprkos trenutnoj situaciji. Na pragu smo zimske sezone, pa je i naše odevanje mnogo slojevitije. Patike Nike AF1 Shadow RTL savršen su izbor za hladne dane, zbog smelih kontrasta i različitih detalja od kože koji su istaknuti na njima. Sadrže blago uvećani oversized gumeni đon, uklopljen sa ugrađenim Air punjenjem, te garantuju udobnost i stabilnost tokom celog dana. Konstrukcija gornjišta, pored toga, sadrži neusklađenu repeticiju klasičnih Nike oblika i simbola.

Iako je silueta Air Force 1 iskorišćena kao baza, patike Shadow RTL u prvi plan ističu asimetriju u detaljima i upotrebi materijala. Ono što ih čini posebnim jesu unapređeni i savršeno stilizovani preklapajući oblici koji samo približno prate osnovnu liniju patike. Kao da su dizajneri brenda Nike želeli da nam poruče: Hej, već smo pronašli savršenu siluetu, sada je samo preuveličavamo kako bismo postigli maksimalni efekat.

Gde god da pogledaš, Nike AF1 Shadow RTL iznenadiće te i oduševiti fenomenalnim bojama, drugačijom teksturom i dizajnom koji je omaž prošlim vremenima. Na njima vidimo sve što volimo kod Nike AF1 modela u znaku broja 2: dva Nike logotipa na peti, stari i novi; dva Air simbola, jedan gde očekujete da se nalazi, a drugi koji je smešten na đonu; dva swoosh-a, jedan isprintan crnom bojom, a drugi parcijalno ušiven na vrhu donjeg swoosh-a; dva AF1 fonta, jedan isprintan na koži, a drugi izvezen u vidu pozlaćene pločice. Pravi je užitak gledati ih, jer je svaki detalj umetnost.

I potraga za odećom koju bih mogla da ponesem uz Nike AF1 Shadow RTL patike je bila detaljna i temeljna. Ljubičasti Nike duks ističe se ispod tople crne Nike jakne i savršeno se slaže sa pantalonama koje daju baggy, ali urbanu, hip-hop notu celom outfit-u. Od kako su zaštitne maske postale obavezan deo naših života i autfita, odabrala sam onu na kojoj piše Sneaker Queen, a možeš je pronaći u Buzz-u.

Ukoliko ti se dopala današnja priča i moj outfit, požuri u najbliži Buzz šop ili ove odevne komade naruči online. Kao i uvek, bilo je zadovoljstvo pričati vam priču o mojim omiljenim patikama. Čuvajte se, do sledeće priče!

Andreea Din

Slični članci