Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
27.05.2020.

ADIDAS COLOURFUL DRAMA

Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i autfitom otvorimo sezonu.

 

Kao i obično, naglasiću da mi je udobnost uvek (i zauvek) na prvom mestu. A šta je udobnije od ove Adidas Trefoil kolekcijebaggy duksa i predivnih helanki koje savršeno stoje? Moja Go To kombinacija, kada ne znam šta da obučem, a želim da izgledam cute, upravo je ova. Smatram da su ovo komadi koje svaka od nas treba da ima u svom garderoberu, u različitim bojama i dezenima – prosto zato što treba da zračite drugačije svakoga dana. Jer, boje koje nosite mnogo govore o vašem raspoloženju, zar ne? Samim tim je ovakav komplet, za mene, u ovo doba godine nezaobilazan!

Adidas Trefoil kombinacija idealna je varijanta outfit-a za svaki dan! Ako mene pitate – moderno i udobno je uvek moj izbor.

 

Nadam se da sam vas makar malo inspirisala ovom pričom i “razbila” monotoniju koja nas je okruživala u prethodnom periodu. Trrrrk u najbliži Buzz shop ili naručite online celu ili deo odevne kombinacije iz ove priče.

P.S Zaljubljena sam u kompletnu novu Adidas kolekciju, ali bih izdvojila baš ove komade… Pssst.

 

Till the next time,

Stejsi

Slični članci