Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
13.05.2020.

BACK TO THE CHILDHOOD IN NIKE SHOX ENIGMA 9000

Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu!

 

Ja se dobro držim i prvih nedelja sam, kao i većina vas, provela  u kući u strogoj izolaciji, navikavajući se na novonastalu situaciju i boreći se sa raznim novim izazovima. 

Kako vreme prolazi, tako se situacija smiruje, sve je više ljudi na ulicama, život se malim koracima vraća u normalu, pa sam  i ja poslednjih nekoliko dana u  pokretu (naravno, i dalje socijalno distansirana). Nisam mogla odoleti lepom vremenu, trčanju i šetnji u prirodi, kao ni novim Nike Shox Enigma 9000 patikama u pastelno roze boji, koje su pristigle u Buzz Sneaker Station!

 

 

Veoma sam se radovala ovom iconic modelu koji me je kao mali vremeplov vratio u detinjstvo, u bezbrižan period života pun igre i smeha, u period kada sam većinu svog vremena, a naročito u proleće, provodila van kuće na igralištu u kraju, igrajući se sa svojim prijateljima. 

 

Nike Shox Enigma 9000 najčešće nosim uz neke opuštenije sportske outfit-e. Nisam bila u prilici da ih nosim uz nešto drugo pošto su nam trenerke, duksevi i šortsevi postali uniforma, ali u glavi imam već nekoliko ideja za outfit-e koje jedva čekam da ponesem na posao i u noćne izlaske.

 

 

Iako je situacija i dalje neizvesna, volim da unapred smišljam outfit-e  za različite prilike u bliskoj budućnosti, a ove stylish patike trenutno vidim u kombinaciji  sa oversized sakoima, kardiganima i fancy haljinama.

 

Budite dobro, maštajte i putujte kroz vreme, jer će i ova situacija uskoro postati samo uspomena.

 

Ina

 

Slični članci