Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.01.2020.

START THE NEW YEAR WITH NEW BALANCE

Ćao društvo, dobro došli nazad u redovnu svakodnevnicu! Nakon toliko prazničnih dana i žurki, vreme je da se vratimo u realnost. Drago mi je da je ova godina počela Buzz Crew pričom o najnovijim New Balance patikama.  Da li ste ih već videli u ponudi? Nema sumnje, New Balance X Racer su savršene patike za novu sezonu.

Treba da idete na poslovni sastanak? Obujte vaš X Racer. Želite da u patikama odete na neku žurku? Tu je X Racer. Ne znate šta da odaberete za kafu sa drugaricom? Birajte X Racer. Ono što želim da kažem jeste da ih možete nositi u svim prilikama. Drugi novitet iz X serije tog brenda, nakon modela X-90, nastao je po uzoru na manje poznate trkačke modele iz devedesetih, čime je stvorena moderna, uglađena hibridna silueta. Dopadaju mi se zato što su veoma upečatljive i neverovatno udobne, sa mekanim đonom koji vam omogućava da ih nosite ceo dan. Uz to, nimalo nisu teške, naprotiv. Njihova lakoća će vas oduševiti!

ABZORB punjenje međuđona doprinosi većoj mekoći i odličnoj apsorpciji prilikom svakog susreta sa podlogom. Ako tome dodamo i činjenicu da je njihov dizajn eye-catching, inovativan i jedinstven, jasno vam je zašto ove patike ne mogu ostati neprimećene. A da ne govorim o tome što sam oduševljena kombinacijom retro i futurističkog stila. Nabavite svoj X Racer model i ušetajte u novu godinu na najlepši mogući način.

Ukoliko odučite da vam New Balance X-Racers ženske patike budu sneaker partner u 2020. godini, pronađite ih u najbližem BUZZ šopu ili naručite online. I javite mi utiske.

Želim vam mnogo lepe energije u 2020. godini!


Antonija

Slični članci