Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.03.2019.

Always be who you are in P.O.D.

Zdravo društvo! Ja sam Hana, devojka koju ste možda videli na ulicama Sarajeva ili na vašem Instagram feed-u. Ukoliko niste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podeliću sa vama jednu od mojih najdužih veza i najiskrenijih ljubavi – ljubav prema patikama.

Za zaljubljenika u modu devedesetih i strastvenog ljubitelja patika poput mene, nova linija adidas P.O.D. patika predstavlja pravo osveženje! Spoj retro, nekada postojećeg dizajna uz dašak modernog, učinio je adidas P.O.D. mojim novim favoritom. U čemu je fora? Dizajnirane su kao sportske patike a estetski prilagođene tako da se mogu nositi tokom celog dana.

Pored sjajnog dizajna, kreatori su akcenat stavili i na udobnost, a složićete se da je to polazna tačka pri odabiru modela. Ove patike su veoma zahvalne jer mi omogućavaju uspešno kombinovanje sa različitim outfit-ima uz obavezan lični pečat. Uvek ćete me videti u nekoj street style kombinaciji. Da li ću obući haljinu, jeans ili trenerku zavisi od trenutnog raspoloženja, ali ono što se ne menja i što je highlight svakog mog outfit-a jesu patike.

"Style is knowing who you are and what you want to say", a uz ove patike poruka je jasna – osećati se udobno u obući ne znači ići na uštrb dobrog ukusa i vlastitog stila! Adidas P.O.D. možda nije patika koju svi vole, ali upravo je u tome čar – imati patiku kojom privlačiš pažnju i ističeš se u masi.

Do sledećeg čitanja,

Hana

Slični članci