Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
27.02.2019.

Keep it classy

Zdravo ljudi. Došlo je vreme da se i mi malo bolje upoznamo. Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... Paaa, u svaki oblik umetnosti. Svaki moj dan je veoma dinamičan i ispunjen kreativnim I kvalitetnim aktivnostima, a ovim blogom želim da vas uvedem u svoju svakodnevnicu, jednim od mojih omiljenih sportswear brendova – adidas!

Adidas je brend  koji me nikada nije izneverio kvalitetom i dizajnom. Brend koji je popratio sve moguće faze u mom životu – od prvih koraka, odrastanja, puberteta, sportskih i mnogih drugih aktivnosti kojima sam se bavila i kojima se još uvek bavim i koje čine moju svakodnevnicu: umetnost, moda, muzika, dizajn.

U ovom blog postu sam fokus je na jednom adidas-ovom klasiku – modelu I-5923. Dostupan je u nekoliko varijacija boja, a ja sam se odlućila za pastelno roze/nude sa belim detaljima, koja savršeno ide uz moje monohromatske outfit-e. Oni koji me poznaju ili prate neko vreme na društvenim mrežama, već su upoznati sa mojom skromnom paletom boja – crna, bela, nude.

Ono što me je posebno privuklo ovom adidas modelu, pored njegove lakoće i udobnosti, jeste jednostavni retro dizajn. Iniki ili danasnji naziv I-5923, inspirisan je 70-im i 80-im  (penasti puni đon, prepoznatljive tri štrafte na bočnim stranama, prozračni rastegljivi materijali i nekoliko kožnih detalja).

I-5923 je klasični model jednostavnog, minimalističkog izgleda koji ne izlazi iz mode i ono što je meni veoma bitno jeste svedena forma koja se lako kombinuje i pruža mogućnost poigravanja sa dnevnim, ali I sa odevnim kombinacijama za veče. Prilagodljiv svim stilovima i prilikama. Savršen model za suvo vreme i za osobe poput mene, koji su od ranih jutarnjih do kasnih večernjih časova u pokretu!

Uživajte u ovim lepim danima uz adidas I-5923.

Do narednog čitanja…

Xo

Ina

Slični članci