Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
19.12.2018.

Be Your Own Superstar

Pozdrav ljudi! Ja sam Dživ i mislim da je došlo pravo vreme da se bolje upoznamo. Ako niste imali priliku da pročitate tekst o meni i saznate čime se sve bavim, mislim da ćete me još bolje upoznati kroz priču o jednom od mojih omiljenih brendova i trenutno meni najdražem zimskom modelu patika – adidas Originals Superstar Boot.

Za ljude koji ne znaju mnogo o istorijatu ovog brenda može biti korisna informacija da je nastao od strane Adi Dassler-a i njegovog brata Rudija koji su se bavili izradom patika mnogo pre nego što su, 1948. godine, stvorili brend adidas. Na tom putu prolazili su kroz različite faze i, ono što me i dan danas fascinira, jeste činjenica da se nikada nisu plašili da eksperimentišu.

Iako zvuči čudno, adidas i ja oduvek imamo posebnu konekciju. Sećam se da su moje prve patike bile njihove i od tada negujem privrženost ovom brendu. Kako sam odrastala oduševilo me je na koji način, decenijama unazad, adidas uspeva da spoji dobar dizajn i funkcionalnost.

buzz crew dziv adidas originals superstar boot 2Upravo to me je privuklo i kod adidas Originals Superstar Boot patika. Dovoljno su duboke da mogu da ih nosim zimi, dok se siva boja sjajno uklapa uz svaku odevnu kombinaciju. Zato sam se i odlučila da ih ovaj put iskombinujem sa žutom kapom i teksas jaknom, kako bi taman dovoljno upotpunile outfit koji imam na sebi.

Pored toga što sjajno izgledaju, adidas Originals Superstar Boot napravljene su od materijala koji je lako održavati, čak i po kišnom vremenu, a to je ono što ovim patikama daje prednost. Kao fotograf, stalno moram da budem u akciji i obilazim različite lokacije, pa volim patike na koje uvek mogu da se oslonim, u pravom smislu te reči.

buzz crew dziv adidas originals superstar boot 3Dugo sam mislila da mi uvek biramo patike, ali nekad, potpuno nenadano, prave patike nađu put do nas. Adidas Originals Superstar Boot su jedne od njih, a vama toplo preporučujem da skoknete do prvog Buzz shop-a i nabavite ih sebi, jer ste u njima uvek Superstar.

 

Dživ

Slični članci