Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.11.2018.

THIS WINTER WE ARE GOING ULTRA!

Ćao, ja sam Jane, jedan od novih članova BUZZ Crew-a.

Ne dajte da vas moj izgled prevari, jer ja nisam još jedan tipičan dečko kog pratite na Instagramu. Tokom dana radim kao računovođa, dok je fotografija hobi koji daje savršen balans mom životu. Ovo je prva u nizu priča koje ću u narednom periodu pisati za BUZZ. Ali dosta o meni. Vreme je da pišem o jedinoj stvari koja je u ovoj priči važna: patikama.

Svakom sneakerhead-u u zimskom periodu najteže pada da omiljene patike zameni nekom drugom obućom. Nema mnogo “zimskih” patika koje mogu da ostave trag i izgledaju atraktivno kao letnji ili jesenji modeli. Zato je moja misija ovog meseca bila da pronađem prave zimske patike.

Sneakerheads-i okupite se! Pronašao sam model u kom će vaša stopala ostati suva, koji je neverovatno udoban, a može biti pravi statement detalj u vašem stilu. Predstavljam vam Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter.

Reč je o patikama koje su prave zimske: imaju dodatak oko zgloba koji podseća na čarapu, gumene detalje na gornjištu i unutrašnjost obloženu udobnim materijalom. Da ovaj model bude još upečatljiviji doprinose pink akcenti koji pružaju savršen kontrast njegovim crno-sivim tonovima.

Zamislite ove patike na snegu – ULTRA efektno, zar ne?

Zima dolazi, a ja biram ULTRA sa Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter patikama.

 

Stay awesome,

Jane

Slični članci