Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
09.12.2016.

TIMBS

Ćao svima!

Polako se bliži kraj godine, pred vratima su nam i praznici koje svi volimo zbog puno iznenađenja, poklona i lepih stvari. E, baš zato se BUZZ ekipa potrudila da vas sve obraduje jos više, ali o tome ćemo malo kasnije. Sada ćemo se malo pozabaviti trenutnom situacijom-zimom i hladnoćom.

Sneg, hladno, mokro, prstićima na nogama je potrebna reanimacija, a vi mislite da nema rešenja za tu situaciju. Pa, definitivno još niste ušli u Timberland čizme (narodski rečeno, kanađanke).


Neću vas daviti tehnologijama izrade, ono što one pružaju ćete primetiti posle prvog nošenja po ovom ledenom vremenu, samo ću vam reći neke zanimljivosti koje možda niste znali.

  • 1985. godine je prodato čak MILION pari Timberland Boots
  • Nakon što su devedesetih počeli da ih nose poznati reperi, prodaja se utrostručila
  • Prema New York Times-u, devedesetih su Timberland čizme bile popularnije od Džordanki
  • Ranih sedamdesetih su testirali vodootpornost čizmi tako što su ih preko noći ostavljali potopljene u vc šoljama fabrike. Na svu sreću, danas se takva testiranja vrše na druge načine
  • Timberland su prve čizme za koje je rađena TV reklama
  • NBA legenda, Shaquille O’Neal poseduje custom made Timberland čizme veličine US23 ili EUR57.

Jeste, slažem se, malo su teže, ali, to je čizma koja je odrađena od najkvalitetnijih materijala, kožna i spolja i unutra, neke su postavljene i vunom, đon mora da bude deblji kako bi sprečavao proklizavanja po ledu.


Moraću da podelim sa vama jednu svoju anegdotu koju svima pričam kad se dotaknemo teme o Timberland čizmama. Zima 2009. godine, negde pred doček 2010. godine, tek što sam uzeo Timbs. Krenuo na trening, hodam, a centar Bolonje svetli k’o Las Vegas. Na semaforu crveno za pešake, naravno stajem, čekam da se upali zeleno, i ispred sebe ne primećujem jednu poprilično veliku baru prekrivenu snegom. I tako zagledan u divno okićen grad, zakoračim i propadnem u tu baru do pola čizme. I čekam hladnoću. Čekam da čarape počnu da upijaju ledenu vodu iz bare. I nisam dočekao. Apsolutno kap vode nije prošla kroz čizmu, i od tada zimu ne provodim bez Timberland čizmi. Tada ih nije bilo u mnogo različitih modela i boja kao sada, stvarno vredi probati još neke modele, ali ja definitivno od klasike ne odustajem. Ako imate neki specijalan fazon koji furate, imate na raspolaganju i crne, i braon, i malo tamnije od klasičnih, ali kao sto vidite na mojim slikama, čizma se uklapa u svaki fazon, tako da oko tog fešn dela ne morate da brinete.


Elem, stigla zima, iz svake reklame iskoči neki Deda Mraz, pokloni na sve strane, a irvasa ima više nego taksista ispred TC Usće. S toga je BUZZ zajedno sa nama iz Buzz Crew-a rešio da vas, uz sve novogodišnje popuste koji tek slede, dodatno obraduje i pomalo testira vaše blogerske sposobnosti.

Dakle, do kraja decembra imate vremena da učestvujete u aktivaciji Budi BUZZ Bloger, a sve vaše price ćemo moji drugari iz Buzz Crew-a Dunja, Maja, Una, Lex, Stefan i ja, zajedno čitati. Tri najinspirativnije, najoriginalnije i najkreativnije price biće objavljene 05.01.2017. godine i evo dela koji svi nestrpljivo očekujete, NAGRADA SU PATIKE KOJE VI IZABERETE. Više pročitajte ovde.

Nadamo se da smo vas obradovali, prema tome, patike na noge, fotoaparate u ruke, kreativnost u glavu i ništa vas ne može zaustaviti da baš vi, u 2017. godinu, uđete sa fresh new patikama iz BUZZ-a.

 

MJ

Slični članci