Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
18.10.2017.

LET THE FALL GAMES BEGIN!

Baš sam pod visokim naponom jer sam nastupao non-stop poslednjih par meseci, obišao sam mnogo mesta, dao ljudima priliku da uživaju u mojoj muzici i stekao mnogo fanova usput. Ne bih da se hvalim, ali čisto da vas obavestim o upgrade-u moje karijere. Znate li ko je još odradio upgrade? NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT se vratio ove jeseni sa neviđenim kolornim kombinacijama.

Nike Air Max linija je prvi put izbačena na tržište 1987. Dizajn je odradio Tinker Hatfield, koji je prvobitno bio arhitekta Nike radnji. Kasnije je uradio dizajn mnogih Air Jordan modela. Nike Air tehnologiju je osmislio i patentirao M. Frank Rudy.

Kako bi se sačuvala tradicija i klasičan stil, odrađena je prirema za zimu sa Nike Air Max 90 Ultra Mid-Winter. Ove jeseni shopovi širom sveta su preplavljeni selekcijom sneakerboot modela. Koliko god većina nas ne želi da se pomiri sa činjenicom da je leto gotovo, vreme je da se razmišlja o jesenjim patikama… Jer temperatura pada svaki dan, a uskoro će da počne da pljušti kišurina.

Ali kao što možete da pretpostavite, Nike nas neće ostaviti mokre na kiši. Njihovi sneaker/boot hibridi su tu i ove godine. Ima nekih modela koji su privlačniji od klasičnog Air Max 90 Sneaker boot, što njihov comeback u jesenjim nijansama tamno zelene sa crnim i sivim detaljima čini još značajnijim. One su spremne da se suoče sa lošim vremenskim uslovima, jer materijali od kojih su napravljeni omogućavaju veću kotrolu kretanja, a dodatno je gornjište vodootporno.

Obožavam svaki cm ovog sneakerboot modela što se jasno vidi na slikama. Udobne su, idu uz svaku odevnu kombinaciju… Nema šta više da se kaže. To su Nike Air Max 90 Ultra Mid-Winter.

 

Do sledećeg puta,

El Nino

Slični članci