Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
17.07.2017.

Adidas Ultra Boost


Od kako je lansiran na svetsko tržište 2015. godine, adidas UltraBoost je odmah postao jedna od omiljenih lifestyle silueta iako je njegova osnovna namena zapravo trčanje. Dugo razvijane tehnologije đona i gornjišta uklopljene su u Lightweight silueti minimalističkog dizajna.

Boost tehnologija predstavlja novu vrstu „Energy Return“ sistema koji je razvijan da podigne produktivnost trkačima za 20%. Materijal koji je do sada korišćen u okviru projekata NASA istraživanja i auto industriji, na obući je pozicioniran u središnjem delu đona, predstavlja specijalnu vrstu gumene pene koja ne menja svoje karakteristike od -20 do +40°C. Obezbeđuje najveću amortizaciju i prilagođavanje svakom tipu stopala. Materijal je otporan na istezanje i sabijanje i predstavlja najfleksibilniju leguru u industriji obuće.


Sa donje strane nalazi se „Web Outsole“ spoljašnji deo đona izrađen od specijalne „Continental“ izdržljive gume koja daje dodatnu podršku u vidu stabilnosti i dobrom prijanjanju uz svaku podlogu. U sredinu međuđona uklopljen je Torsion sistem koji omogućava prebacivanje energije sa pete ka prstima pri čemu se stopalo manje umara.


Nova izdanja UltraBoost modela izrađena su od Prime Knit materijala koji omogućava da se gornjište u toku aktivnosti rasteže do 10 mm kako bi se dobio osećaj slobodnog stopala, i smanjio otpor materijala koji loše utiče na protok krvi u stopalu i čini težak osećaj koji je trkačima dobro poznat. Na peti se nalaze „Heel Clips“ stabilizatori koje stopalo drže u pravilnom položaju, a sa strane „Three Stripes“ steznici za pertle koji pružaju potrebnu stabilnost i osećaj sigurnosti.


Zaista sjajne performanse UltraBoost modela, učinile su da on postane izbor broj 1 za sve koji su stalno u pokretu i potrebno im je da patika isprati njihov tempo. Atraktivan dizajn, dobre boje i lagan i slobodan osećaj ove prozračne siluete svrstavaju je u jednu od najpopularnijih patika današnjice. 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...