Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
15.03.2016.

AIR JORDAN Black History Month PACK

Ekskluzivni limitirani modeli najnovije Nike BHM SS16 kolekcije su u prodaji u BUZZ prodavnicama.
Ove godine pored performance modela siluete koje su doživele svoja BHM izdanja dolaze iz JORDAN brenda.



BHM – Black History Month kolekcija od 2005. godine proslavlja uspeh afro američkih sportista na globalnom nivou u svim sportovima. Prvi BHM model bio je legendarni Air Force 1,a danas ova kolekcija zaokružuje priču od 28 različitih silueta. Modeli koje vam danas predstavljamo su Air Jordan 1 i Spike Forty oslikani kastomizovanim geometriskim motivima inspirisani afričkom kulturom.



Nike Air Jordan 1 patike prvi put su proizvedene kao lična patika NBA košarkaša Michael Jordan-a 1984. godine, a godinu dana kasnije Nike je izbacio celu liniju u slobodnu prodaju u Americi.
Ovi BHM model izrađeni su u kombinaciji kože, tekstila i sintetičkih materija. Na jeziku koji je inače rezervisan za Jumpman ili Nike brending nalazi se BHM logo, a sa strane na standardnoj poziji nalazi se Jordan Wings logotip. Krajevi pertli završavaju se sa metalnim detaljima na kojima je oslikan Jumpman logotip. Ista silueta stilizovana je u dva različita stila za odrasle i mlađu populaciju.



Nike Air Jordan Spike FORTY je potpuno nov model sa OFF COURT namenom, dakle u startu se daje do znanja da nije namenjen za košarku, iako poseduje elemente namenske patike.
Kao i na predhodnim modelima u kolaboraciji sa rediteljem Spike Lee-em, prepoznaju se već poznati elementi, lik Mars Blackmon-a uklopljen u broj 40 na šnali pertli i FORTY oznaka ispisana da đonu patike. Sva tri modela iz BHM kolekcije predstavljaju ekskluzivne modele i možete ih potražiti samo u BUZZ šopovima.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...