Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
01.10.2018.

WE ARE ONE: CHAMPION JE STIGAO U BUZZ

Septembar je mesec koji je svake godine rezervisan za novitete u modnom svetu. To je mesec u kom nam poznati svetski brendovi otkrivaju trendove koji će obeležiti sezonu koja je pred nama, dok se influenseri utrkuju da ih u svojim street style kombinacijama među prvima ponesu. Ovaj septembar je u BUZZ šopovima definitivno u znaku premium „We Are One“ kolekcije brenda Champion, kojom smo ponovo postavili standarde street kulture u Srbiji.

Ovo je prva kolekcija brenda Champion koja se ekskluzivno može pronaći u BUZZ šopovima!

Inspirisana raznolikošću i specifičnostima nekih od najlepših evropskih metropola – Londonom, Parizom, Milanom i Berlinom, nova Champion kolekcija širom je otvorila vrata novoj generaciji trendsetera, koji već sada pokazuju svoju individualnost i kreativnost.

Zahvaljujući autentičnom, tipično američkom duhu brenda koji od 1919. godine osvaja inovativnošću, Champion kolekcija za sezonu jesen/zima 2018. godine izdvaja se originalnim dizajnom koji krasi bogati kolorit, udobnost i premium sportski detalji koji su savršeno istaknuti na lifestyle odevnim komadima. Ona istovremeno poziva na ujedinjenje i celom svetu šalje jasnu poruku – We Are One!

Premium kolekcija brenda Champion već sada se može pronaći u BUZZ šopovima u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici i Užicu, a uskoro i u Novom Sadu, u TC Promenada.

Photo credits: @with.youandeye

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...