Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
09.11.2015.

Nike Air Max 1 Wheat pack

Nike Air Max 1 prva patika sa vidljivom vazdušnom komorom koju je dizajnirao čuveni Tinker Hatfield 1987. godine sada dolazi kao deo WHEAT pack-a predviđenog za sezonu jesen-zima.



Nike Air Max 1 LTR PREMIUM “Wheat“ pack-a ostaje veran svojim bojama koje su korišćene i u ranijim izdanjima kao i materijalu tako da je ovaj model izrađen od Premium kože koja je dodatno tretirana sprejom koji je štiti od spoljašnjih uticaja u sezoni za koju su predviđene.



 Đon patike na zimskim modelima izrađen je od za nijansu tvrđe gume u odnosu na letnje modele i ofarban bojom koja ne dozvoljava da đon upije vodu.
Unutar đona nalazi se vazdušna komora u peti patike koja patiku čini veoma udobnom i smajuje opterećenje na zglobove prilikom hodanja.
Zvanični naziv boja ovog modela je Bronze-Baroque Brown a već pri prvim koracima na ulici u jesenjim danima shvatićete koliko se savršeno uklapaju u ambijent opalog lišća i mokrih ulica.



Nike Air Max 1 zauzima posebno mesto u svetu kolekcionara patika i jedan je od modela koji je doživeo najviše reizdanja i kolaboracija sa raznim firmama, nosio potpise poznatih sportista i ličnosti iz svih sfera umetnosti na personalizovanim modelima. Osnovna namena prvih modela je bila za trčanje, ali sada kao i većina modela sa početka Air Max ere predstavlja najpopularnije Lifestyle patike koje se idealno uklapaju uz sve stilove i čest su izbor svakodnevne obuće.



Kako biste dodatno zaštitili svoje omiljene patike tokom zime preporučujemo sprej za zaštitu CREP PROTECT  koji štiti od spoljašnjih uticaja vode i masnoće. Veoma lako se nanosi i formira sloj oko patike koji nedozvoljava da se prljavština zadrži na obući ili je upije.

 

Pogledajte galeriju fotografija:

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...