Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
12.10.2015.

Buzz Fashion - adidas

Izdvojili smo nekoliko proizvoda iz našeg asortimana i proveli jedan lep dan u prirodi.
Ovoga puta odlučuli smo se za žensku adidas kombinaciju koju čine ZX Flux W Core Black (S77311) patike, LA Print legging (AB2625) helanke, Fashion GRAPHIC SS TEE majica i Firebird Track (AB2096) trenerka.



Adidas ZX Flux modeli inspirisani su retro izgledom modela ZX8000 sa koga nose osnovne elemente kao što su đon i podrška na peti patike koja doprinosi stabilnosti.
Ðon je dobro poznati TORSION® sistem koji se na modelu ZX8000 koristi od 1988 godine, a prdstavlja most između pete i prstiju gazišta koji ih spaja u jednu celinu a omogućava nezavisno savijanje u toku fizičkih aktivnosti.

 



ZX Flux modeli znatno su lakši čemu doprinose novi materijali i nova tehnološka dostignuća u samom procesu proizvodnje, gornjište patike je uglavnom izrađeno iz jednog dela i daje puno mogućnosti za različite printove i kombinacije boja koje ove modele čine veoma atraktivnim.

 



Ovaj model nam dolazi u Core Black boji sa gumiranom 3D printovanom mrežom trouglova preko gornjišta patike. Sve proizvode iz ove odevne kombinacije možete pronaći u našim šopovima ili poručiti putem sajta.
 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...