Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
22.12.2017.

Nike Nocturne Collection

Nike je ove godine pokrenuo Force is Female kampanju koja za cilj ima da podstakne žene da upotrebe svoju unutrašnju energiju u ostvarenju ciljeva i budu najbolja verzija sebe u svakom trenutku.


Deo kampanje je i Black Patent premium kolekcija koju čine modeli Special Field Air Force 1, Air Force 1 Low i Air Max 95. Modeli su izrađeni od „Patent“ – poznatije kao lakovane kože, balističkog platna i sintetičkih materijala.


Crna lakovana koža daje luksuzni efekat, a ima za cilj da dočara lepotu i snagu ženske populacije.
Predvodnik ove kolekcije je model Special Field Air Force 1 kojim se legendarna basketball silueta transformiše u Hi-Fashion obuću inspirisanu vojnom estetikom. Uz model dolazi i specijalno dizajnirana SF torba od balističkog platna sa ručkama inspirisanim kopčama sa modela koje su izrađene od vojnog Paracorde kanapa.

Ova premium kolekcija namenjena je za sezonu jesen/zima, pa su korišćeni materijali namenjeni da održe toplotu stopala u hladnim zimskim danima. Crna boja ostavlja mogućnost kombinovanja sa razlicitim outfitima, a na vama je samo da izaberete silueta koja odgovara vašem tipu ličnosti. Modeli su ekskluzivno dostupni u BUZZ SNEAKER STATION šopovima.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...